Pär-hest


Frid över jorden Herren bjöd.
-Tänk om vi sku klara av att ta emot den också..


Nu mosebacken!:)

Jullov.


Jag har jullov nu.


Mindre än hälften kvar i FKF nu, hemska smaker. Allt går så snabbt, men roligt har jag. Jag lär mig saker, ständigt,  och jag upptäcker sidor hos mig själv som jag int visst att jag had. Julshowen va hyvens, fantastiskt roligt! Men skönt me paus.

Snart e de dags att börja köra också, eeh. Den dagen.. tur att vi ha bredda infarten, så har jag kanske turen att lyckas ta mig ut från gården utan att rulla ner i dike.

Midvinterveckan kommer, utan den känsla som brukar infinna sig. Konstigt men sant. Men jag trotsar mina känslor och åker iväg iaf, å mina känslor e no int så negativa som de låter.. de ska no bli roligt, men på ett annorlunda sätt.

Marble blast gold, vilket spel. Jag e fast, tur att Robban tar datorn ti sommaren..

Take me to your daddys farm. Babackbackbababack in the USSR. DoWeDa.

Säg mig, hur mår du egentligen?

Sjunga. De e no min grej, min stora gåva, min frihet å min räddning. Tack Jesus.

Niccos examen igår, otroligt va hon e duktig! Och, de va roligt att va me på ett hörn:)

Annars e livet som de brukar. Jag ska skärpa mig på vissa områden, verkligen. Vissa områden ska ja låta falla bort, å andra ska ja utveckla. Jag vill hjälpa, finnas, glädja, stötta. Int va dum å självisk. Jesus kommer, då ska ja int me förvånad min säga : Men ja satsa ju på proven å studenten ja.. Då ska ja få säga att ja ha satsa mitt liv på honom, att ja ha gjort va ja ha kunna, att ja älskar honom. Skolan e en bisak, åtminstone uppgifterna där, människorna e de värt att satsa på. Å de ska ja göra, om de leder ti att ja får hjälpa en enda, så e de värt de.


Kom och hälsa på vetja. Det tycker jag verkligen. Jag har söndriga mariekex och en halv honungspomelo som verkar giftig. Välkommen:) (påriktigtalltså)
 Angl, heter jag. Jag är Idas bästa vän, ibland spyr jag på henne, ytterst komiskt tycker jag.

RSS 2.0