En gasflygmaskin

Det blev en pingstkonferens, helt i Guds vilja.
Wow säger  jag bara. De va mäktigt, de va uppmuntrande.
Gud kom så nära, jättejätte. De va värt två dagar i bil, absolut.
Som ett plus fick jag äran att sjunga me nicco, matilda o pojkarne. De va otroligt roligt!

Ikväll e de bön i sion o sen drar vi ut på volleyboll. JOINA! De blir helnajs.

Keep us from just singing. We must go on.

Flickan har varit på barnläger, hon njöt. På måndag börjar nästa :). Sen blir de förhoppningsvis pingstkonferens, bara vi blir en bil. 

Nu lever jag skäriliv, njuter av vilan och solen. Cykeln e med o snart bär de av in ti byijin.


fredag!

Här är det ljuvligt att vara.

Utterö klockan 18 ikväll. Vi ska vara oss själva och med Jesus. Det ber jag av hela mitt hjärta. Be du också. Och kom med.

Jag har varit på vassor några dagar, de har varit behövligt. Även om jag mest bara har strosat omkring och tittat har jag igen lärt mig massor med saker. M-L had en hurja andakt. J prata om Jesus, det var det bästa jag har hört på länge och utan det jag hörde den kvällen sku jag vara nån annanstans idag, int bokstavligt, men som inne i mitt djup. Jag tror bestämt att de va meningen att jag sku höra de. Min bästaste vän döpte sig och jag fick vara med. Det var det finaste. Jag blev glad och upprymd och än en gång fick jag förstå lite mera av Guds makt. Wow. Tänk att hon hitta dig, o tänk att jag får vara vän till denna underbara människa. Tack !

Han såg mig

Ser. ständigt.

Det finns så många saker jag vill. Mycket är diffust, men det klarnar. Att finna ro i att sitta för sig själv en hel dag är svårt. Jag behöver människor runt mig, människor som lever och glädjer. Mitt behov av att vara hemma har sakta mättats och nu är måttet rågat. Jag behöver någonting nytt, lära känna människor på riktit. Va helt öppen och umgås. Jag behöver bara vara men ändå veta varför. De e nånting som gnager och som bara e ett måste, oberoende av vad andra tänker och tycker, för jag har ju slutat bry mig. Jag har bestämt att jag ska gå fri. Ändå e de en lång väg innan jag på riktit kan, spärrarna släpper liksom int före jag spränger dem själv. ( själv är int heller en sanning, bara Gud kan. o jag låter Honom helt och hållet ) de tar sin tid att våga släppa taget. Nu är det bara en tidsfråga. Jag går i frid och tjänar Herren med glädje på min egen uppmaning. Men vänta bara, de händer saker som ingen ser och ingen vet, endast Herren. en dag, då ska de bli klart, och då ska jag fröjdas och skratta högt.

imorgon får jag träffa vänner. vilken glädje.


Jag fick en mössa

Studenthelgen är över.
De va vilt, impulsivt, chill, människor, tårtor, vänner, tjocka släkten, långa sköna bilresor, korvgörans, tårtor, rockstjärnor, myggor, sovsäckar, badtunna, rosor, Jesus, presenter, sköna stämmor, tårtor, skratt, fina minnen, leenden, sång, kidnappning, turkos/gröna crocs, enhjuling, eld och ett enormt behov av wc oberoende av med vem eller var jag var.

Det har varit så arma bra och skönt. Vila för min själ. Nog va de mycke folk och jag hann int prata me ens hälften, men de va vackert. Många gav mig stor glädje. Jag fick en vattenpistol och renaramarolf. Det slog mig att jag har tur som har vänner som känner mig :). Efter huset blev de villan. Efter villan blev det Jakobstad. Bättre firande skulle nog inte ha gått att ordna. thääänksmääään.

Nu har jag ingen press mera. Nu är det bara ungdomar och vänner för hela slanten. Tänkde.

Denna vecka beger jag mig till sköna Karis.

RSS 2.0