Where would I be?

När jag ser bakåt och ser alla steg Gud ha lett mig i, alla bitar Han har satt på plats blir jag lite överväldigad. Så att jag spricker. Hela våren har varit en enda period av ledning och formning, ser jag nu. Då kändes allt bara dött, men nu har jag sett. Som att det känns helt bra att göra vissa saker även om jag int vill, för nu vet jag att de e vad någon annan vill. Bra. Så många sköna människor som jag har fått möta, vissa bara en kort gång, andra en hel sommar. Någon för resten av livet. Så många ord som har sagts och som plötsligt har betytt liv och omsorg. Enkla ord, korta meningar, men som blev avgörande. Små val som gjorde att jag kom längre. Som gör hela tiden.









Vissa dagar önskar jag att mitt hår sku va kort. Kanske de e dags. De händer nog före jag åker, bara för att. Osv.


Dagen till ära


har jag lagat jordgubbssylt

har jag börjat min karriär som enhjulingcyklist








Lite jag e cool.

höhö.



Han kan han.




 


som hej

Jag for ut och cykla, skuren visste precis när den sku komma. :)
It made my day!



Ännu en sommar med utterö och Andersh.
Välsignad är vad jag är. Woho!


25 av varje tack.


Latheten bedrar visheten har det sagts mången gång. Alltid, hur många gånger jag än bestämmer mig för att det får va slut på lathetens bedragande, så kommer det igen och igen. Så man vill vråla. Låtom oss bestämma oss än en gång. Men jag lyckas nog också med vissa saker. Tur det. Det slog mig att jag int kommer att gå i skola nästa år. Konstigt. De e ju va jag ha sysslat med de senaste 12 åren. Plötsligt vänder vinden liksom. Men jag antar att det är just precis vad jag behöver. Sen kanske jag orkar studera igen. Men bara kanske, ett stort kanske. Det är inget jag vill planera in, det händer om det händer, ( läs: om jag hittar nånting att studera. onödigt att sätta motivation och tid på ointressanta saker som int kommer till nytta. men mest överlåten till Jesus. vill Han så vill jag). Det är konstigt hur jag varje dag stiger upp och bestämmer mig för att leva för Jesus, och ändå vid dagens slut finns det alltsomoftast saker jag ångrar. Det slog mig: Vilken ultracool plan min mästare har genomfört. nåd. Det finns tid för allt.


Healing rain

Känslan av att de e bara jag o Jesus, de kan int liknas vi nånting annat. Ingenting annat e så bekräftande kärleksfullt o skönt o frigörande. Jag glömmer ofta att de ständigt e bara jag o Jesus. Hela tiden e de ju, o jag går o längtar efter de få tillfällen då jag känner att nu e de du och jag, endast. Varje gång jag kommer inför honom, e de bara Han och jag, oberoende av om de finns människor runt eller int. Allt som sker i mitt hjärta e ändå bara mellan mig o Jesus, om jag int väljer att berätta för människor va jag upplever. De bord jag också bli bättre på. De e najs att leva med Jesus. På riktit.

Tänk att Han älskar.



ögon är blinda, vi måste se med hjärtat

Vi har börjat förstå saker på riktit. Som att vi börjar göra saker för att förändra. 

Min sommar går lite för snabbt. Nu är det mindre än två månader tills vi åker iväg. Det är en tvåpipig historia. Jag vill men ändå inte. Tur e att jag vet att jag ska. 90 dagar borta. och det är bara början. Sedan fortsätter jag hemma.

Idag var dagen då jag än en gång bestämde mig för att införa nya vanor i mitt liv, egentligen var dagen igår, men handlingen skedde idag. Det var en bra början på morgonen. - Nej, jag har inte börjat dricka kaffe. De kan som hända vadsomhelst. arma häftigt egentligen.

På fredag UNGUTTERÖ. kl 18.
Det blir slemmigt. (Fisketävling)
För oss mindre håvade ordnas volleyboll. :)

Imorgon gör jag mitt sista för att förtjäna mitt riktiga körkort. Skönt att de klaras av före vi reser iväg. Mindre skönt att stiga upp före 9.00, men värre saker händer i världen, tro det eller ej.

Igår läste vi bibeln tillsammans. Jag förundras ganska ofta över hur människor förändras. Det är roligt när jag märker det, och otroligt "hej, du kan också" :).

Jag vill av hela hjärtat.


RSS 2.0