Gud har omsorg.

JA. Allt blev helt perfekt. Action va en jaa, annorlunda kanske, konferens i år. Kom dit me humöre ganska nära botten, men då vi väl va framme så börja Gud jobba. Otroligt va Han kan. Så redan före första möte va slut va jag glad å fylld av förväntan. Han jobba me mig hela helgen, å Han fortsätter:). Jag fick förstå saker bättre, tänk va skönt. Frågetecken blev utropstecken. Han bara visa sin kärlek, å jag får ge vidare. Jess.

Gud öppnar dörrar lite överallt, vi måst ta oss i kragen å göra nånting. Annars kommer ingenting att förändras, be å ta nya steg så kommer vi att få va me om mirakel. Vilka möjligheter vi har! Du kan påverka va som händer runt om i Österbotten, Finland å hela världen, bara genom att ta dig tid och be. Jag måst skärpa mig, riktigt ordentligt. 

  


Om om vore.

Nu e de dags att pusta ut. Halva höstterminen ha sprungit sin kos redan. Jag gör ganska myki saker just nu tycker jag, hinner int riktigt tänk på varken andra eller mig själv. Jag lever som ett lokomotiv. Men nu hinner jag andas, skönt me ny luft. 

Action. Va ska man säga. Känns int lika rolit längre, men jag tror att de e meningen. Ibland kan man ju bli störd faktiskt, rent av sårad kan man bli. Ibland lite för ofta. Men de e bra att va sårad, så kan man bli hel igen å då känns allt bättre. Jag undrar vad Han har tänkt. Men, de blir bra och jag blir glad.

JAG VILL, skrev jag i mina geografianteckningar i början av hösten. Bra gjort, för idag kuna jag tänk, än en gång, JAG VILL, bara för att jag skrev ner de på mitt papper en morgon i augusti.

Vi har de bra, barnen i Kabul fryser om sina fötter, å i Finland använder vi tre par strumpor per dag( om man överdriver lite..). Jag tror de kallas att va bortskämd. JAG VILL, men HUR?

Min Jesus e fenomenal. Fantastisk, han sköter så noga om min ekonomi att han ändrar studiestödslagen så jag får mer pengar per månad. På tal om bortskämd..men då kan jag tänk att jag beöhver dom ti mitt ytterst nödvändiga körkort:).

Nog för denna gång. Jag hoppas att det ordnar sig, Pappa fixar tror jag starkt.


Fröets dag

Möte i missian igår och idag. Kenyamän, röstkapacitet som jag vet inte vad. Bönen hörni! Det är nyckeln till allt. Tänk att vi har den rakt framför näsan heeela tiden, å ändå lever vi som vi gör. äh, jag blir så arg på mej själv. Allti kan man ju förändras.. jag trodd att allt gick ganska bra dehe åre, på alla områden, men ack nej. Jesus peka no på lite saker som kanske sku va bra att förändra. Om jag låter mig förändras som Gud tycker, så kan jag va me å förändra hela kvevlax, hela vasa, hela Finland. VILKEN MÖJLIGHET säger ja bara. Tänk lite mer Ida, skapa tid för att be. Tänk att man kan gör så. Fantastiskt. motivationen kommer smygandes tillbaka efter alla dessa år.

Hakuna matata & Crevland

Föresten, de du talar ut som e Guds vilja blir till ett frö som planteras i himlen, och där e de Gud som går omkring å vattnar, altså börjar ditt frö växa. Bra gjort.

RSS 2.0