A long time ago in a land far away

Mitt liv. Tacktacktack.

Jag ser mer och mer hur jag leds. Jag finner en glädje så stor i att leva, i att ha människor runt mig som älskar mig för den jag är och inget annat. En enda vecka kvar i mitt FKF, sen e den tiden över. Tre år av mitt liv, då allt hände. Vilken utveckling. Som att jag såg mig själv för första gången. Men de e fett najs, nu vet jag. Int allt, men mera o allt vill jag int veta.

Igår sion på EC-övning. Roligt va de o bra gick de. Z måst vara det sötaste barnet denna värld har skådat.

De e mycket på gång. Kalendern e full alla dagar o jag springer från ett ställe till ett annat, på nätterna vilar jag. Men jag trivs, de e mycke sång o många barn o många ungdomar. Det bästa helt enkelt. Snart drar EC igång och jag tror de blir en mycket bra helg.

Idag e det gudstjänst som står på programmet ! :)


Att leva.

Som en parfymflaska

Nu är jag alldeles fri. Jag är fri från studenten men jag är mest fri i Jesus Kristus och det är alldeles alldeles underbart. Jag ha vari på en brakabra ledarhelg och jag lärde mig mycket nyttiga saker. Vilken tur att det finns andra. Varje dag påminns jag om denna uppenbarelse. Vi ska stå tillsammans o älska varandra o ha djupa relationer, annars kan man ju int hjälpa när de kärvar sig. De e viktigt me djupa relationer. Jag vill. nu.

Jag vill leva äkta rakt igenom. o fy vad jag misslyckas gångpågångpågång.

Ddagen

Nu hörni. Aldrig mera en studenläsningsdag. Endast räkna kvar nu, o de e smärtfritt. Imorgon e de dags för rellan. Jag har haft en utomordentligt skön chilldag. Jag var ute i två timmar, cykla på bar asfalt (vilken vårkänsla, äntligen) och satt i solen och njöt av måsarna(!!), okej, jag såg dem ej, men jag hörde. Kanske de va änglar som sjöng, men måsljud hörde jag hursomhelst, och det var det vackraste jag har hört på länge. De va så arma varmt i solen, ojoj. Vilken najsdag. Imorgon ska jag också ha en najsdag i dramasalen, ingen stress, o bara lite press. Hoppas solen skiner in genom det enda fönstret, tänk att solen kan va en sån glädjekälla. Bra. Tack o hej, skratta för mig ( imorgon, när jag sitter i dramasalen o vill skratta åt alla lustiga männsikro som har samlats på en och samma plats, om de dessutom kommer en facebook fråga i rellan, då. hahaaaa :)

16.3

Nu äro min sista ledighetsvecka här. På fredag efter matte ska jag ha disco hela rådhusgatan lång. Jag har på känn att mitt läsande int precis kommer att gå upp denna vecka. Det har stadigt trappats ner efter första veckan, men nog finns väl någon liten kunskap nånstans. Jag sätter mitt hopp till Herren o litar på att jag nog klarar av rellan, det är min stora skräck. Ja, jag är ett söndagsskolbarn men det har inte hjälpt mig, trots era ord. Idag ska jag försöka gå genom det sista o försöka mig på några prov me boken i hand.

Någon som är påväg in till staden ikv o sen tibaka ti kvevlax? Jag sitter mer än gärna på! EC övning på gång.

Jag ska ringa till min sista dagischans idag. hoppas de blir ett positivt svar, annars e jag tvungen att jobba me saker jag ej vill, men kanske de går de också. Gud har nog planer, jag förstår int mig ett dugg på dem, men jag litar på Honom ti 100 procent. Faktum är att det på nått sätt kommer att komma pengar, för jag e ganska säker på att min Fader vill ha mig tillbaks till Finland i höst, iaf en svängom ( en lång svängom hoppas jag av hela mitt hjärta).

Aah, förslappningens dagar

Jag är alldeles förslappad. Jag gläder mig arma mycke över saker som sker o finns, men studenten. Jiihaa. Jag är så slappad att jag intalar mig att jag är nöjd bara jag har godkänt, jag hopas jag tänker så också när resultaten kommer. Det finns ju en risk att jag bara har hjärntvättat mig själv och att jag egentligen nog vill ha L sen när allt e gjort. Då e de försent och jag får ta smällen. Just nu e de skönt att jag int behöver bry mig. Att jag int behöver oroa mig för mina resultat. Att jag bara får lovsjunga o dansa utan studentboken i handen. De måst ju va viktigare än studenten, jag e galet bra på att övertyga mig själv. Men när jag ser på dessa små äldre så tänker jag att studenten nog int va en stor del av livet. Jaah. Sluta tänka. Prestationer hör int hemma i mitt liv, tack för att de ska bli så, typ idag.

Men en glädje finns att fyllas med. Och jag låter mig fyllas, jag skrattar för mig själv när jag tänker. På de mest omöjliga ställen, där vill jag brista ut i ett hjärtligt gapflabb. Haha. När jag tänker på hur människor sku reagera får jag ännu roligare. Hittills har jag lyckats hålla mig ganska bra, tids nog exploderar jag nog. Vilken dag det ska bli.

Jag läser GT. ibland , typ varje gång jag läser, släppar en liten tanke till mig. Tänk att allt detta ha hänt. Tänk att Gud va med då också, o vilka saker han gjorde. Va personlig Han va, vilken klippa o vilken hjälp. Oh, då får jag en liten glimt av att Han e Stor. Wow. Så jag vill dansa.

Nu ska jag ut. De e mörkt o de e kallt, men ändå andas jag vår. Jag ska tänka på allt vackert, på alla knäppa människor jag har glädjen att umgås med och sen ska jag låta det bubbla.

Förresten, jag behöver ett jobb.
Anställ mig.

the clock is ticking tocking

o jag hör de int ens. Aldrig förr ha jag missat så många dagar fast jag ha vari totalt närvarande o fullproppad med program. De går så snabbt så snabbt. Nu e alla preliminärer över o jag har en känsla av att jag får godkänt i allt, så nu inge mera oro. Tack paljon.

Imorgon e de äntligen ungdomsmöte igen, jag ha faktiskt sakna ungdomarna. De blev en sån rejäl paus efter att ha vari me varann nonstop. Men imorgon e de dags igen. Jesus kom du o möt oss. Jag längtar efter att de sku va fritt, att alla sku våga va som dom vill. Att inget sku stoppa oss mera när de gäller att söka Jesus. Öppna våra ögon. Himlen e ju redan öppen, de e bara vi som av nån anledning har våra paraplyn uppfällda o int kan ta emot.

Igår var jag på cell. Jag har nog en fin cell, o jag trivs, o jag e tyst. Jag har märkt i mitt liv att de beror jättemyki på i vilka sammansättningar av människor jag e om jag pratar eller int. Märkligt men sant. Men de e bra, jag få utvecklas än en gång.

Medarbetarsamling har vi också haft o där trivs jag också. De va najs.

Mitt kära kvevlaxgäng, som också innehåller hankmo-, kuni- o kosköbor, ha också träffats. Jag blir så glad i mitt hjärta då jag får va me er så de går int att beskriva. Nu när Jesus får va me e de ännu bättre. Detta är spännande må jag säga.

Idag e de ledarskola, de ser jag också framemot.

Jag skrattar åt mig själv o mina upplevelser.
Iddoboy,

RSS 2.0