Mina ögon faller ihop när jag sover.

Det är nu det händer. Jag vet.

Barnlägret gick prima, å snabbt.
Vi skratta mycket. Marsmänniskor invadera stället, KORV. Pluppfisk fick sig en omgång än en gång. Nästan hela lägret dansa, de va mäktigt. Barnen va fina och underbara. Så söta, fast så får man int säga.

Kom mig en sväng ti vöro igår också. De blev riktigt bra till sist, hillsongkids och franskisar gjorde susen. Bengt va ju cool, jag had no int riktigt förvänta mig de. Trillingarna återförenades än en gång, vi bord träffas oftare.

Nu e jag rikigt trött. Sova är nyckeln, och Jesus.


He känns som att.

Min värld e no konstig. Jag dimper ner lite överallt, en dag på fritis å nästa på stan å sen vi skären åså plötsligt ett kalas och sen värsta storflyttningen och minimani och citymarket och sarajevo. Di flesta dagar på fritis hittills. De e så de ska va:). He finns no myki roliga bilder därifrån muttamutta, de e min syster som står för dom.

Snart börjar barnlägret. Det blir verkligen intressant. Nya utmaningar, nya barn, åså en Janne förstås. Han blev no lite av vårt inside-skämt, ta int illa upp, de bara blev så. Roligt ska de bli hursomhaver, trots att jag e trött, jättejätte. Kanske jag får vila där? Eh, försök drömma hårdare rosenqvisten.

Imårån jobb igen, men sista dagen för denna vecka. Jag sku måst finna ett glädjeskri som går att skriva ner, de finns no inga såna. Men typ asså, wohaaaooooaaoooaah. Beachboys, hugh! I love it, när de går mot sitt slut:).

Vad sen då? En massa saker. Kecklunden? Om, maxiläger. En helg på gränsen mellan malax å petalax, en sväng ti åland, scoutläger. Å plötsligt börjar skolan. Men de e väl helt okej de också, de e ju bara studenten kvar nu, eeh. Klara ja tvåan klarar ja allt. Woppidoo.

Älska Jesus.

Pluppfisk!

Ikväll ska jag ti Utterö och härja.

Nu har jag bara tre ynka dagar kvar i trädgårdens tecken. Snabbt ha de gått, fast de kan hända att de kommer två dagar till som från ingenstans, men jag hoppas att dom göms och glöms i buskarna. För jag börjar va trött på att stiga upp 6:30 varje mårån, å komma hem 16:30 å int hinna göra nånting för att jag drabbas av en så stor lathet när jag kommer in efter att ha vari ute sen jag int va vaken.

Nu skären:).


Skapa

Ibland får jag en sån stor skaparabstinens, tyvärr ha jag int ännu hittat min skaparkonst. Försökt har jag verkligen, jag har provat på alla de slag, nej int alla, men många. Än så länge e de att bygga hus åt Jesus tillsammans me min bror som ger mig mest. Sånger vill jag skriva, å jag e full av dom, men på nått sätt ha jag tappa pennan och pappret, de samarbetar int. Jag vill sjunga sjunga sjunga. Men helst för mig själv, i skogen me Jesus. De blir bara så fruktansvärt pinsamt om de kommer människor me sina hundar och jag står å sjunger me ett träd, men jag bjuder på de.

Igår volleyboll, roligt ha vi. En viss koppblåsare sprang rakt in i mig å jag flög som en vante. Jag har en del sår och blåmärken som påminner mig om gårdagens äventyr. Simma å bastu. Vem stal kakan än en gång, vilka minnen.
Utterö e mitt hem, de e så bra där, fridfullt. Å skratta får man. Pluppfisk framkallade skratt minsann, fast de va en annan gång. Vilket flyt!

Jag vill så mycket. Visa på Jesus åt di som e yngre, de finns så många som vet men ändå int. Också äldre, men jag känner ett stort ansvar för di som e yngre. Jag vill få deras hjärtan att förstå, bara krama in Jesus. Ja, amen.

En liten stund med Jesus kan göra mycket.

Tjilevippenheej.

En fjärdeldel av mitt jobb har gått. Jag blir brun, det är glädjen. Annars finner jag int så stor glädje i de hela, jag blir otroligt trött och kommer hem sent alla dagar, de tär på nerverna, men sånt är livet. De e väl bara att vänja sig. Jag kan ju trösta mig me att jag har jobb, och att jag får va ute i Guds stora kyrka. Gudstjänst hela tiden:)

Missionskonferensen kom och gick. Jag jobba ständigt, som många andra. Fina människor, många barn. Roligt had vi. De finns så många platser jag vill va på, har no ingen aning om va Far vill. De finns så myki som ger mig inspiration och glädje. Fast frågar nån va jag e intresserad av har jag nog inget svar, ja ve int hu de går ihop.

ALLA UNGDOMAR. Ungdomssamlingar på fritidsgården i Sundom på lördagar kl 19. Jag rekommenderar, de brukar va ytterst roligt. Hela sommarlovet håller de på, me undantag av vissa lördagar. Nu på lördag e de typ kanske volleyboll som gäller? Komm.

Är du med mej Gud?

Jag har drabbats av magafare. Huuva. En natt försvann pågrund av sånt som kom upp. Blä. Sen fick jag feber också, 38.5. Å jag som int ha haft över 37.1 typ sen lågstadiet. Det kändes kan jag berätta. Men nu är jag på bättringsvägen. Jag tyckt no synd om mej själv, mer än någonsin. Nu svettas jag endast, trots att jag är stillasittande.

Intressant, isn't it?

Solen skiner iaf, och efter Jesus är det sånt som spelar roll mest. Bra svenska.

RSS 2.0