Jag övningskör som en häst.

Ganska svårt, min hjärna e int riktit gjord för att tänk på SÅ många saker PÅ samma gång. Int alls. Idag körd jag till och från sion, ditvägen gick bra och ja blev nästan lite högmodig. Hemvägen sen, hah. Jag stanna vid rött ljus, det röda blev grönt jag lyfter kopplingen trycker på gasen och bilen stannar. Jag försöker igen, bilen stannar. Det gröna blir rött och två bilar står bakom mig och är lagom irriterade. Det röda blir grönt än en gång och historien upprepar sig, det gröna blir rött. Nu skall det gå tänker jag nästa gång det röda blir grönt och jag trycker på gasen jättehårt, men det stannar och det gröna blir rött. Jag blir lite frustrerad och flyttar min blick från den dumma stolpen som hånskrattar, till växelspaken som e i trean. Min mor får fnatt, men hu sku ja nu komma ihåg att allti växla ner i ettan. Grundläggande kunskap kan ju du tänka, jag saknar all grundläggande kunskap kan jag ju berätta. Hursomhaver så lyser stolpen grönt än en gång och denna gång gick det väl. Sen gick det bra, några hopp men sånt e vanligt ha jag hört. 

Annars så går det framåt, riktit bra faktiskt. Min mamma ha tilome börja säg att de nog blir en chaufför av mig en vacker dag. Så det bådar gott. Något i hästväg. Ganska bra hästuttryck.

It's just a chat with God. Vilken befrielse. tänx.


Att.

En dag tror man att allt tar slut, bara för att efter en stund möta nästa. Vankar av och an, i denna lagomhet. Jag vill så mycket mera, ah. Var ska jag hitta kan jag fråga mig själv, fast jag har svaret, Jesus Kristus. Det enda. Jag blir nästan lite stursk på mig själv för att jag e så släkä. Tar allt me ro bara, hu sku de va me lite mera passion för livet? Lite mera passion för de som spelar roll, på riktigt. Int läxor och annat balhaj, bara Jesus. Kan nån få in de i mig?

Jag vill leva Jesus.

Vi är bästa mannar.

Elins fel detta. :) Mp3:n bestämmer allt.
Vill du så kan du.


1. HUR MÅR DU IDAG?

This man


2. KOMMER DU KOMMA LÅNGT I LIVET?

Lifesong


3. HUR SER DINA VÄNNER PÅ DEJ?

Amazing grace (My chains are gone)


4. KOMMER DU ATT GIFTA DEJ?

Helige Ande 


5. VAD ÄR DITT LIVS THEME-SONG?
Reedeming king

6. VAD ÄR DITT LIVS HISTORIA?
All the heavens
7. HUR ÄR SKOLAN FÖR DEJ?
Mighty to save
8. HUR KAN DU KOMMA FRAMÅT I LIVET?
World through Your eyes
9. HUR KOMMER IMORGON ATT VARA?

I give You my heart


10. VAD ÄR DET BÄSTA MED DINA VÄNNER?
More than life
11. VAD FINNS I LAGER FÖR NÄSTA VECKA?
Dead man (carry me) hoppsan!
12. VILKEN SÅNG BESKRIVER DEJ BÄST?

I'm not alright


13. HUR ÄR DET MED DITT LIV?

Suverän i allt


14. VILKEN LÅT SKALL SPELAS PÅ DIN BEGRAVNING?

Jag vill vara nära


15. HUR SER VÄRLDEN PÅ DEJ?

Everlasting God


16. KOMMER DU ATT HA ETT LYCKLIGT LIV?

Happy :D


17. VAD TYCKER DINA VÄNNER OM DEJ?

Fire öh


18. HAR DU EN DJUP&MÖRK HEMLIGHET?

Welcome home (You)


19. BRUKAR FOLK I HEMLIGHET FANTISERA OM DEJ?

All the heavens


20. HUR KAN JAG GÖRA MIG SJÄLV GLAD?

All that I am


21. KOMMER JAG NÅNSIN ATT HA BARN?

Lifesong


22. VILKEN LÅT BESKRIVER DEN DU ÄR ATTRAHERAD AV?

I am


23. VAD SKULLE DU VILJA SÄGA TILL NÄSTA GENERATION?

Alive


24. VAD ÄR NÅGRA TIPS TILL MEJ?

Du är min starkhet


25. HUR KOMMER JAG ATT BLI IGENKÄND?

My redeemer lives JESS


26. VAD ÄR MIN DANSSÅNG?
Let us adore You

Haha. Fantastiskt roligt:). Gör detta. En gång i månaden. Japp. Tack för mig.

Your joy is my strength.

I am a friend of God
- and you can't do anything about it.
     -Israel Houghton, vilken man! Fantastiskt! Halleluja moment:)

Ska ja va ärli så trodd jag, efter att bara ha läst namnet, att Israel Houghton va en amerikagospelkvinna. Men halleluja, titta va jag fann:). Helt amazing, otroligt. De va en man. Kvinnor e också bra, javisst, men jag börjar va trött på dom för tillfället. Ursäkta:). Detta gladde mitt hjärta. Tack Jesus.

http://www.youtube.com/watch?v=ty0SO7IvtXM

Det finns många. Lyssna.

Förresten, nu kör jag bil:). Även det är fantastiskt:)

Lägg ner din börda, låt mig bära dig.

Jag har kört bil. Min mor var rädd, och jag trivdes som fisken i vattnet. Dethär ska jag nog kunna lära mig.

Min jul var vild. Friden infann int sig riktigt om man uttrycker sig så. Midvinterveckan så jag int alls fram emot, sku jag ha bestämt och nedlåti mig själv ti att int fara, så sku jag ha vari hemma. Tänkt på familjen å stanna å va me dom. Men nånting inne i mig skicka iväg mig, dedä som va där inne tillät int ens mig att säga att jag int sku orka fara. De va bara små tankar som kom då och då. Så jag for iväg, bussen va riktigt tråkig, mest pga mig själv för att jag kanske ville att de sku kännas lite dåligt, jag vet ej. Men tråkigt had jag iaf, och jag tänkt att dehär slutar nog int bra, bäst sku de va att traska ur bussen å gå hem direkt.
 
Vi kom fram, å min tråkighetskänsla växte, och jag blev arg. Jag satt på kvällsmöte, å va arg. Jag va på precis fel ställe i det ögonblicke, jag bara visst att de va så. Så va jag lite mera arg, å jag hörd int så myki av predikan. Plötsligt va möte slut, lite lovsång före de blev kvällsmat, å då bara stanna allt. De va som att nån to en glasskopa, grävd ur mig mina dåliga känslor, å jag vet int, lämna de så. Jag va tom. Jag gick å sova tom, varken glad eller arg.

Sen kom en hel dag på mvv, allt va ti mig. Lovsången, förbönen, undervisningen, allt bara. Jag blev uppfylld igen, å ja va int tom längre. Så fortsatt de, dag för dag, mera glädje, mera frid, mera hopp, mera frimodighet. De kom som på beställning. Valet av min intressegrupp, bön, va riktigt Jesus. Egentligen vila jag int va där, men jag gick första dan, å sen va jag tvungen att gå alla andra dagar. 

Jesus tog tag i mig, lyft upp mig i famnen, bar mig, mata mig. Han berätta vitsar för mig å han visa hur myki han kan göra genom en människa. Han visa hur myki bara ett ord eller ett leende kan betyda, främst för mig själv. Tänk. Där va jag hela veckan, å de va bara början. Nu fortsätter de. Å jag kan bara konstatera, att jag va på precis rätt ställe. 

Jag utvecklades, jag fatta äntligen saker, jag fick nya frågetecken..
Jag fick så många uppmuntrande leenden å kommentarer, tack.

Jess. Fantastiskt. Tack för allt.

Lägg ner din börda, låt Mig bära dig, låt Mig bära dig , Mitt barn.
Lägg ner din börda, låt Mig bära dig, låt Mig bära dig, Mitt barn, Mitt barn.

Krasch sa de. :)

RSS 2.0