mäh. Idag vill jag vara någon annanstans

Så kom den igen.
Ändå hände inget       att förstå?
          -Nej

Du är allt för mig.
Kanske det räcker. Jag tror det.

Men jag vill ju någonting mera. Nu
int efter denna dag, int när jag e i en annan livssituation
nu vill jag.

Herre.


Jag behöver en ny lovsångsskiva, nu meddetsamma.
Jag vet vilken jag ska köpa. Jag behöver bara hitta den.

Ehm

Jag tror int att jag har på koll hur lite tid jag har på mig att läsa, ej heller hur jag ska läsa för att faktiskt komma ihåg det som står i de otaliga böckerna. Men studenten kommer, studenten går, de e ändå bara Jesus som består. Vilken tur jag har - det är inte studenten som avgör mitt liv. Jag förstår faktiskt int va jag håller på me, men nåjo. Min tankar e mer i pulkpåsen än i rella(spy)påsen. När ska vi pulka? Fredagen e mitt stora förslag. Var ska vi pulka? Jag har inget storslaget förslag, järvasbackan e lika stor som en vårta. (skämt åsido, jag trivs nog där) ruinerna folks? Många folks! Jag känner mig som två. Jag träffar så lite människor nuförtiden. Utan FKF finns inget socialt liv, hyuva. Ge mig lite socialt umgänge innan jag förgås. Fast i måndags var en rolig dag. Jag fick leka med myrsloken med vänner, hela långa dagen. Nu ska jag ha en kväll utan böcker. Jag ska gömma dem såväl att jag int hittar dem imorgon kello 9.00, så att jag bara måst ta en ledig dag än en gång. Hoppas jag kan lura mig själv. (de blir såhär när man inget annat gör än sitter i en fåtölj, läser utan att förstå o läser mera me hundra pauser för att ta en långa paus o gå ut i solen o snön, de e bästa tiden på dagen för då får jag le, o sen läsa mera utan att förstå, jag tror int att de finns en vits med min läsledighet.. eller kanske att jag hinner tänka. för de hinner jag minsann, lite för mycket kanske..) Jag har iaf börjat i en cell. Det trodde du inte.

Det var en ungdomsweekend och den var människor

Jag tror det var det bästa vi kunde göra. Jag tror att alla såg. Kanske längre än förut, eller djupare, eller mera. Jag tror allas hjärtan slog ett extra slag och såg att det kan bli mera. Att det kan bli starkare, att gemenskap kommer av att umgås, att det är viktigt att våga låta människor se sig själv som den man är, med både gåvor och svagheter. Jag observerade att vi faktiskt har roligt då vi är tillsammans, jag har inte tänkt på det förut, men nu såg jag. Jag hoppas att alla fick skratta, åtminstone en gång. Jag hoppas att alla märkte att Jesus kom. Jag hoppas att hjärtan fick förändras litegrann, att vi fick bli lite mer ödmjuka, att vi fick bli hängivna. Jag åkte soppåse med min vän. Det var det bästa. Jag hade snö överallt o jag var som ett litet barn. Dessutom fanns det pojkar som jag trodde tyckte saker var löjliga, men som va alldeles galna. Det var fint. Mitt hjärta gladdes, hela helgen. Ni var så fina allihopa. Om jag sku våga sku jag krama er allihopa, men jag är för feg. Mitt liv behövde denna helg, jag var påväg att bli alldeles inbunden och mogen. Men nu såg jag, och jag blev glad. Människor, wow. Jag är glad att ni finns, att jag inte blev den enda. Jag tittar på er mycket, jag ser, och mitt hjärta skrattar. Tack.

Jag borde köpa disciplin till mig själv som en gåva

Än har jag inte börjat läsa. Okej då, 30 sidor i matteboken, men de e inget att hissa i flaggstången. Religionen sku behöva präntas in nu.. jag hoppas jag tar mig i kragen snart, de e svårt att bestämma över sig själv. Folk pratar så mycket, ofta önskar jag att de sku va tysta. De e så ofta de bara kommer ut sånt som e onödigt, som bara trycker ner o frestar istället för att uppmuntra o bygga upp. Ändå hör jag på ramsorna, ändå skrattar jag tom, fast jag e medveten om att de kanske i gruppen finns nån som blir illa tilltyglad. Int så schysst. Sånt jag blir störd på i mitt liv, onödigt prat kommer på första plats, över allt annat, tänk de. Nu kan jag ju missförstås också om man vill, men du behöver ju int göra de invecklat i onödan :). Prata bör man, de e bara ordvalen och ämnena man ibland lite måst se över. Jah.

 En ny dag. Jag har tappat något i mitt liv, en del i mig e alldeles tom. Jag har hopp om att hitta nånting som kan fylla platsen, och jag tror de kommer snart. Typ första gången jag får gå ti FKF igen, bara titta på dem. Man vet int va man har före man ha tappa de.. FKF va de bästa Jag ser det nu. Jag ångrar alla dagar som jag int tog vara på, men jag tror ändå att jag fick va me o påverka. Alldeles tomt. Ännu e jag ganska nöjd me ledigheten, men jag känner att saknaden kommer att börja tränga sig på, snabbare än kvickt. Snart ska jag dit o äta mat, det blir nog höjdpunkten på veckan. Vadå galen? Jag? okej då.

Imorgon ska jag börja läsa på riktit. Stiga upp på moron, ut o leka, in å frukosta o sen läsaläsaläsa. De e mitt schema, enoenhalv månad framåt. Wish me luck. Urk.

ABIABIABI

Nu är penkkis över och ut. De va vilt o arma roligt nog, de tar bara lite länge att förstå att jag aldrig mer ska stiga upp och gå till min kära skola för att sitta av vanliga lektioner. (visst, vi har två veckor sen, plus praktiken, men de e int riktig skola). Aldrig mer. Grattis ti mig, trots att de nog e en stor sorg i mitt liv.

Hösten ser klar ut och jag får ha frid i mitt inre, de e schysst.

Jag sku ha vila si korsholmflakan mera gånger. Jag hann ej uppfatta människorna. Jag hoppas ni to foton så jag får si på er.

Fredagens liv

Idag ska jag leda ungmötet.
En ny utmaning i mitt liv, najs!

Om åtta minuter får jag mat, Fredagsmat.
Dvs, jag behöver int oroa mig för dillkött. :)

Snart får jag gå hem o spela gitarr = se framemot
Jag ska också äta lakrits. mums.

Textkomptensen skrevs igår.
Den var svår men är nu över.


Skyll mig själv

BLOGGINLÄGG 1.2.2009 23.23

haha, kolla klockslaget :). Jag tror de va en fkf-inside, men mäktigt hursomhelst. Jag sitter vid min mac, jag har ingen internetuppkoppling, men kommer inspirationen så kommer den o då e de bara att skriva på de man har o sen publicera modigt. Jag kom på idag att jag kommer att bli tvungen att skaffa mig en laptop efter att fkf tar tillbaka den jag nu har till mitt förfogande. En materiell pryl som jag bara känner att jag måst ha, de e längesen. Jag e int så materiell av mig, om man int räknar med sånt som går att äta då. :). Men de kanske e en bra införskaffning, eller så e den dålig. hm. Den som lever får titta. Idag slog jag mitt huvud i taket. De to arma sjukt o min mor skratta så jag int veta vart jag sku ta vägen, hon fick nästan andningssvårigheter. Skadeglädjen e bästa glädjen brukar dom säga, snart tror jag på den. Efter mitt takmöte prata jag med en vän. Jag fråga saker o sen börja jag själv fundera :). Bibeln gott folk. De e nånting i hästväg alltså, o trots de så e den helig. Jag har nog int förstått de, för jag gör nog inga stora ansträngningar för att förstå den, jag ha faktiskt börja läsa, o de e ett stort framsteg. Jag har också börjat på ledarskolan, och där lär jag mig mycket. En undervisning har handlat om bibeln, o där fick jag höra att man blir stabil av att läsa bibeln, att de känns som att man står på en stark grund som int vacklar fast man int förstår allting. Jag tänkt jå säkert o tyckt att de lät bra men de funkar int på mig. de enda bibeln hittills ha åstadkommi i mitt liv e att jag blir störd på mig själv för att jag int läser den tänkte dumma Ida. Men ser ni, nu en halv vecka senare när dumma Ida tänker på vad hon har sagt till sin vän o ser att de e precis samma sak som dom sa på ledarskolan, o ser sig själv i spegeln, så märker dumma Ida att de ju stämmer. Det har skett en förändring sen jag börja läsa bibeln på riktit, trots att jag int förstår allt som jag läser, o tom tycker att de e lite tråkit, så håller min grund på att byggas till en stark o stadig klippa. hoppsanhejsan. Ibland e de bra att höra saker som man tror att int e för mig själv, för plötsligt ser man sig i spegeln o märker att de va ju till mig de va. gott folk, läs bibeln. En vers per dag kan man läsa o meditera över, någon gång måst man ju bli insirerad o motiverad. Sanningen e ju att vi äger en helig bok, o att vi har en helig Gud, time to do a change.

Jag är ÄLSKAD.
Du är allt för mig.
Tack min Fader.

RSS 2.0