I'M TOO BLESSED TO BE STRESSED

Good afternooon

Nu har jag matt bra i hela tva dagar. Det har varit skont. SPORTS va som PassHiid. Bara att di int had en enda fotbollsmatch och och ingen var utkladd (ni ser likheten eller hur? :)). Jag vet precis vad jag menar.

Vi ska lamna landet. Nagon gang denna vecka. VI far tva extra lander bara sadar. WOho. Surinam och Franska Guyana. Bara vi far visum fixat.  Det blir lite spannande. Roligt att resa med Pastor Mario och Williamsarna ocksa. Jag tror vi ska pa en konferens.

Igar var vi till seawallen. Sex personer va vi, tog taxi dit (som en vanlig personbil, tva i bakluckan). Det var helt galet, charaderna var det basta. Jag skratta sa jag trodd jag sku do. Gud har gett oss olika gavor kan vi konstatera efter denna kvall. Lycka!

Jag vantar annu pa en pidromatch.

16.10

Jag lever.
Kanns dock som att jag har fatt spysjyka,  har dock inte spytt. Hoppas det gar over tills imorgon for da ar det heldag pa sportplanen. (jag at int ens glass igar mamma, int idag heller for den delen)
Idag kanns det som att det ska bli skont att komma till Finland. Jag tror tre manader ar en bra period, jag hinner uppleva alla slags hemkanslor som finns, bade bra och daliga.
Nu blev rummet fullt av smabarn och en mamma. Valkommen till min varld. :) (an sa lange lider jag ingen nod)

Jag ar faktiskt i Guyana

Som vissa dagar slar tanken mig. Jag e har, helt pa riktit. Ingen drom alls. Ibland ar det svart att komma ihag att jag gor konstiga och ovanliga saker, allt blir vardag sa enkelt. Men de dagar tanken hinner ikapp mig ar jag oandligt tacksam. Jag ar faktiskt har, och detta ar inte Finland. Och jag gor saker jag aldrig i mitt liv sku ha gjort for bara typ fyra manader sen.

Nu ska vi for forsta gangen sen vi landade har utforska Albouystown sjalva. Det sags vara lite smafarligt, men enligt Elsworth e de varsta som hander att pojkar gor pussljud, och det borjar vi vara vana med. Men, ifall att det int kommer mera uppdatering har pa sidan vet ni va som ha hant. :) (vi har en telefon, och vi har nummer till tre olika starka man. haha. o Jesus forstas)

Jag vill ha glass.

Short update

Jag at pa en kinarestaurang. Jag fick chokladglass. Det var mumsens.

Vi jobbar pa kontoret hela veckan, pappersarbete har kommer vi! Men det ar ganska skont.

Numera ar jag en guyanan enligt guyananerna. Sorry Finland. Jag borjar va bra pa att forsta dessa slangsaker.

Jag har skype numera. Iddoboy var namnet. om ni av en handelse vill ha kontakt.

Pa lordag e de SPORTS. Nanting som Heavenly light ordnar. Kyrkorna samlas o har en dag av massa knappa tavlingar. Typ 8 km for pastorer och limespoon. Det blir roligt tror jag.

In the ghetto

Mitt ljuva hem. Jag ar tillbaka i civilisationen igen. Alla sager jippiijee. Det kanns mycket bra.

Inga kommentarer angaende forra veckan. Den aro nu forbi, tack Jesus. Nu en vecka hemma o sen ska vi ut a aka speedboat, det blir grejer. Tydligen har ni redan borjat reklama er for MVV, o tydligen narmar sig hostlov o sant. Det kanns mycket avlagset ma jag saga. Sjalv har jag ynka SJU VECKOR kvar av detta aventyret.

Nu har jag fatt mina gitarrfingrar tillfredsstallda for en stund. Skont.

Annars fortsatter mitt Guyanaliv med mera utmaningar, mera manniskor att mota och lara kanna, mera Jesus, mera liv helt enkelt.

Dagens fraga. Wazzup? What in the world am I supposed to answer to that? Nasta gang ska jag dra en fin radiramso.

Asnor har bedrovliga laten.

I Corentyne

Vi har anlant till en ny plats, det ar nu utmaningarna hopar sig och jag blir pamind om att jag int e har for att kanna mig som hemma. Tydligen ar det nu som min predikokarriar far sin borjan. Jesusjesus. Jag kanner mig nagot tillknycklad och forvirrad, men det reder nog upp sig forr eller senare. Vi kom hit i mandags, nu ar det onsdag. Ikvall ska vi pa en LITEN cellsamling, runt 20 pers. Vi bara hahaaa, hemma e liten cellsamling typ 3 pers. Brabra. Igar traffa vi var forsta jamnariga.

Guava, papaya, ananas, banan, apelsin, mango, sappadella, appel ar frukter vi hittills har stott pa. Vissa goda o andra mindre goda. Guavan var en besvikelse, jag trodd den sku va rosa o mumsig, den var vit och smaka int sa mycket, bara konstigt. Men det ar spannande med nya frukter, man har som ingen aning om hur dom smakar, gissar man blir det alltid fel.

I corentyne har vi en Riktig fungerande dusch. Int alls som hemma, men man kan sta uppratt iaf. AC i sovrummet. Inga tidiga mornar, god mat, vi far i princip gora precis vad vi vill, vi kan tom ga ut o ga sjalva utan att bli overfallna. Anda, saknar jag Albouystown, nastan mer an vad jag har saknat hemhemma. Det ar konstigt. Tydligen gillar jag att kanna mig som hemma o veta var jag har manniskor.

Tur att jag har Jesus. Denna resa sku nog ta kal pa mig annars. Det ar bra med utmaningar, for det ar nu jag marker hur jag fungerar. Konstigt bara att varsta utmaningsperioden ar pa det mest lyxiga stallet hittills. Jag lar mig mycket, om int om nanting annat sa om mig sjalv. Nyttigtnyttigt.

Bildbevis.





Oja. Vi ar har, och vi lever. Vi mar till och med bra idag.
Jag vet int hur bra ni ser dessa bilder, jag kopiera dom fran fejset. Men, det ar bilder iaf.
Det ar vi och vara vanner. Ett barnbarn, vi, tva ladies fran forsamlingen pa seawallen, Judeyah o Arielle, Andre Chrissie o Anthony, feedingprogram.  Vi gillar dem, och chillar.

Pa mandag aker vi antagligen pa en resa till typ Korinthin eller nagot sadant. Later ju bibliskt iaf. :) Vet ej hur det blir med uppdateringar o sant darifran.

Hoppas ni har det finfint.

Jag varnar ingen.

Idag slog jag rekord i ripuli. En timme i strack. Sla den du.
Jag varnar inga kansliga lasare, jag ar i Guyana o dar sager man vad man tycker at vem man tycker. Men ni kan fa ett ursakta om ni vill, fast de kom int riktit fran hjartat. :)

Efter denna attack tog jag tva piller, sister Carmen bad en bon o sen det ha jag int haft sa stora problem. Jag kanner mig bara som en tom rymddrakt. Naja, det ordnar val sig.

Trumlektionen som sku infinna sig i tisdags infann sig idag, det ar Guyanatidtabellen. Jag har mycket sjalvfortroende o sager helt kallt att jag blir bra. Vet ej om min larare instammer men att. Nar jag kommer hem ska vi spela reggae sa det star harliga till. Woho!

Ett barn log mot mig sa mitt hjarta smalt. Fint.

Idag tog jag en fyratimmars powernap. Hejhopp. Men det var skont.
Imorgon en ledig dag, det blir bra.
Moten alla kvallar forstas, men det ser jag framemot.

Forresten, jag tycker om att aka bil. Kanske en hobby.


Och strommen den kom tillbaka. Tackomolovom.

Idag har jag haft seriosa magproblem. Det tar ont. Tyck synd om mig.
He gar no om tills du gifter de bruk vi sag. Fast imoron, bara jag slipper detta.

Tips for motverkande av magont? Nej, trodde val det.

1 oktober. Wow. Horde att ni har det kallt darhemma!? Jag saknar att dra pa mig en skon langarma. Det vore nagot det.

Ikvall borjar crusaden i Mocha. Hoppas min mage tillater mig att aka ivag, for det vill jag minsann. Mocha ar typ en by, 20 minuter bilvag fran Albouystown. Vi var dit i tisdags for att satta upp taltet, som ett stort frikyrkotalt, ni vet vad jag menar. Platsen ar en f.d soptipp, som dom har rafsat och strott ut lite vit sand pa. De har ocksa byggt en bro over diket som omringar hela platsen. Detta blir intressant, och mycket bra tror jag. Pastor Mario och Pastor Lennox haller i tradarna, som en guyanansk version av S o P :).

Saknar hemmalivet lite idag. Men bara lite. :)
Nu ska jag ta mig en tupplur for att hallas vaken resten av kvallen!

Later!

K

Jag lever.
Vi har blackout.
Datorn skar sig inom tva minuter.
Det galler att halla sig i anden sager jag bara. Mitt kott ar i upproriskt tillstand. MAAAAH.

Nu borjar en konferens. Det ar bra.

RSS 2.0